Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Per Sant Jordi, recomana llibres sobre salut i ciència!

L’IDIAPJGol posa en marxa la campanya “Llibres per entendre, llibres per curar”. Fins al 21 d’abril, explica la teva proposta a través de X (Twitter), amb l’etiqueta #StJordiIDIAP, o bé per correu, a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

St Jordi Lin4

L’IDIAPJGol ha posat en marxa la campanya “Llibres per entendre, llibres per curar”, per tal de recollir recomanacions sobre llibres de salut i de ciència. Pot participar qualsevol persona, a través de X (l’antic Twitter), citant l’etiqueta #StJordiIDIAP, o bé enviant un missatge de correu electrònic a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., amb l’assumpte “Sant Jordi IDIAP”. Es pot participar fins al diumenge dia 21 d’abril.

És important explicar per què feu la recomanació. D’entre tots els missatges rebuts, tant a través de X com de correu electrònic, se’n seleccionarà un a través d’una plataforma de generació de nombres aleatoris, que guanyarà un val de 50 euros per comprar llibres a la llibreria Alibri de Barcelona (amb l’opció d’enviar-los a domicili).