Fem recerca per la salut de les persones

    GIR
0
0
0
s2sdefault

16è aniversari de la Càtedra UAB-Novartis
Premiada la Dra. Marina Guisado Clavero 

Enguany la càtedra UAB-Novartis de Docencia i Investigació en Medicina Familiar s'ha centrat en el pacient crònic i ha estat en aquest àmbit en que s'ha guardonat la investigadora de l'IDIAP Jordi Gol i Àmbit Barcelona, Dra. Marina Guisado Clavero per la realització de la Tesi Doctoral "Patrons de multimorbiditat, polimedicació i seguretat de la prescripció en persones majors de 65 anys".

Marian Guisado Novartis IDIAP

Dra. Concepció Violán Fors - Dra. Marina Guisado - Dr. Xavier Mundet

0
0
0
s2sdefault

Article a la revista Sleep Medicine
"Idiopathic REM sleep behavior disorder in the elderly Spanish community: a primary care center study with a two-stage design using video-polysomnography"

S'ha publicat a la revista Sleep Medicine un estudi sobre l'epidemiologia del trastorn del comportament de la fase REM idiopàtic en població de més de 60 anys realitzat a l'ABS Balaguer, a l'ABS Onze de Setembre, a la Unitat de Son de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova - Hospital Universitari de Santa Maria i amb la col·laboració de la Unitat del Son de l'Hospital Clínic i Provincial de Barcelona.

 REM Sllep IDIAP Jordi Gol

0
0
0
s2sdefault

Council EPCCS

El Dr. Miguel Angel Muñoz ha assistit en representació de l'IDIAP Jordi Gol, a la reunió que es celebra de l'European Primary Care Cardiovascular Society (EPCCS) a Stratford Upon Avon, al Regne Unit. L'EPCCS és un "special interest group" de Wonca Europe. 

EPCCS

 

0
0
0
s2sdefault

Proposta de Resolució de l’òrgan instructor per la qual s’aprova la relació provisional de concessió de les subvencions per al finançament d'accions incloses en el Pla estratègic de recerca i innovació en salut 2016-2020, per al període 2018-2020 (ref. BDNS 357800)

Felicitats a tots i totes per als vostres projectes i en especial als que, en resolució provisional, se us ha concedit una beca PERIS. 

Jaime Martin Royo:
Efectivitat d'una intervenció grupal psicoeducativa realitzada per infermeres d'Atenció Primària en pacients amb depressió i comorbiditat físic

Anna Mª Urpí Fernández:
Desenvolupament de proves de validesa d’un instrument per a la mesura de les pràctiques d’autocura de la població infantil i adolescent sana.

Ester Gavaldà Espelta:
Efectivitat del model d’atenció integrada a persones en problemes crònics de salut: Salut+Social a la Ribera d’Ebre

Vanessa González Rueda:
Efectividad del abordajes específico de la región suboccipital en pacientes con cervicalgia crónica con déficit de rotación cervical superior.

Felicitats! 

0
0
0
s2sdefault

Lectura tesi doctoral Laura Illamola Martín

"Impacte d'una intervenció en els estils de vida en els factors de risc cardiovascular i l'ateromatosi subclínica en pacients amb hiperfibrinogenèmia a l'atenció primària de salut (IMENCAR)"

tesi laula llamola